Negyedszer is 
a kiskőrösiek diadalmaskodnak Naszvadon?

teremfoci
Naszvad |

Immár tizenegyedszer rendeznek teremfocitornát a polgármester serlegéért a naszvadi sportcsarnokban szombaton (kezdés: 9.30). 

Újabb címvédésre készülnek a kiskőrösiek. A Kunság szívében fekvő település labdarúgói zsinórban háromszor emelhették magasba a győztest megillető patinás serleget. Tavaly még erősen tartalékos csapatukkal is magasan kiemelkedtek a mezőnyből, és a rémiek elleni összecsapásukon kívül valamennyi mérkőzésüket megnyerték.

Külön érdekesség, hogy tavaly még Molnár Zoltán, a helyi önkormányzat mellett működő sportbizottság akkori elnöke volt a főszervező, aki a novemberi választást követően a polgármesteri tisztséget tölti be.

„A több mint ötezer lakosú községünket a helyi sportklub, az Old Stars, a Colour Team és az Osi Team képviseli, Magyarországról pedig a Felsőszentiván, a Nagyigmánd, a Kiskőrös és a Rém csapata érkezik. Mindenki mindenkivel megmérkőzik, a rendes játékidőben döntetlenre végződő meccsek után a több büntetőt értékesítő alakulat két, a vesztes pedig egy pontot kap. Díjazzuk a legjobb kapus, mezőnyjátékos és góllövő teljesítményét is” – adta közre Nemes Ferenc szervező. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?