Sport

Negyedszer is 
a kiskőrösiek diadalmaskodnak Naszvadon?

Naszvad | Immár tizenegyedszer rendeznek teremfocitornát a polgármester serlegéért a naszvadi sportcsarnokban szombaton (kezdés: 9.30).
Ábel Gábor

2019. január 5. 08:47

Illusztrációs felvétel

Újabb címvédésre készülnek a kiskőrösiek. A Kunság szívében fekvő település labdarúgói zsinórban háromszor emelhették magasba a győztest megillető patinás serleget. Tavaly még erősen tartalékos csapatukkal is magasan kiemelkedtek a mezőnyből, és a rémiek elleni összecsapásukon kívül valamennyi mérkőzésüket megnyerték.

Külön érdekesség, hogy tavaly még Molnár Zoltán, a helyi önkormányzat mellett működő sportbizottság akkori elnöke volt a főszervező, aki a novemberi választást követően a polgármesteri tisztséget tölti be.

„A több mint ötezer lakosú községünket a helyi sportklub, az Old Stars, a Colour Team és az Osi Team képviseli, Magyarországról pedig a Felsőszentiván, a Nagyigmánd, a Kiskőrös és a Rém csapata érkezik. Mindenki mindenkivel megmérkőzik, a rendes játékidőben döntetlenre végződő meccsek után a több büntetőt értékesítő alakulat két, a vesztes pedig egy pontot kap. Díjazzuk a legjobb kapus, mezőnyjátékos és góllövő teljesítményét is” – adta közre Nemes Ferenc szervező. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Mistrík örül, hogy Menyhárt is őt támogatja

Halálos áldozata van Nyitrán az influenzának

Az Új Szó szerdai mellékletében: Hogyan válasszunk középiskolát?

Külföldön már háromszor nyert

Az elégedetlen gazdák bevonultak Pozsonyba

A kilencvenkettesek nagy dobása

Legfrissebb galériák
Olvasta már?