Négy érmes harcos, négy bíró

seishin
Martfű |

Egy első, három második és két harmadik helyezést szerzett a keszegfalvaiak karatekülönítménye a martfűi VIII. Victory-kupán.

„Senkulič Dézi első küzdelmét egyértelműen 6:0 ra nyerte, két fejrúgással. Második csatájában nálánál jóval nehezebb ellenféllel találkozott, szépen betartotta az edzői utasításokat, de a nagy súlykülönbség igencsak érzékelhető volt, így két ponttal alulmaradt”

– tájékoztatta lapunkat szereplésükről Markovics János, a Seishin Karateklub elnöke, aki a verseny főbírája volt. – Két versenyszámban is indult Ján Rakus és Sárai Csongor, ráadásul ugyanabban a kategóriában. A pontrendszerben mindketten rutinosan győztek erős riválisuk ellen, majd félretéve a barátságot, egymással is megküzdöttek. Itt Rakus bizonyult jobbnak, így ő lett a kategória bajnoka. A folyamatos küzdelmet jelentő EKO szabályrendszerben Rakus két fejrúgással megverte ellenfelét, akitől Sárai kikapott. Az egymás elleni küzdelemben Sárai dominált, és legyőzte a csapattársát. Körbeverés után több szerzett ponttal ellenfelük léphetett a dobogó legfelső fokára. Színeinkben Kiss Ádám is küzdött, mindkét bunyóban kikapott, de magához képest két verseny között sokat fejlődött. Köszönet Hupian Krisztina edzőnek és a segítőkész szülőknek.” 

Érdekes

Kyokushin karate, VIII. VICTORY GÁLA, Martfű

Pontrendszer: 1. Ján Rakus, 2. Senkulič Dézi, Sárai Csongor, EKO szabályrendszer: 2. Ján Rakus, 3. Sárai Csongor, Kiss Ádám (mind Keszegfalva). 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?