Négy díjat kapott Dubajban az FC Barcelona

<p>Négy kategóriában is elismerték az FC Barcelona labdarúgócsapatát a Globe Soccer Awards szavazásán, az ünnepélyes díjátadót vasárnap tartották Dubajban.</p>

Az idén ötödször megrendezett esemény honlapjának tanúsága szerint a spanyol bajnokságban és kupában, valamint a Bajnokok Ligájában is címvédő Barcelona lett az év legjobb klubja. Lionel Messi és Josep Maria Bartomeu személyében a katalánok adták az év legjobb játékosát és legjobb klubelnökét is, illetve a médiadíj is az övék lett.    Az év edzője díjat a nemzetközi szövetség (FIFA) világranglistáját vezető belga válogatott szövetségi kapitánya, Marc Wilmots kapta, az év játékosügynökévé pedig Cristiano Ronaldo menedzserét, Jorge Mendest választották.    A legjobb akadémiának járó elismerést a portugál Benfica kapta, a legjobb játékvezetőnek az üzbég Ravsan Irmatovot választották. Az ünnepségen hosszú és eredményes pályafutása elismeréseként díjazták az angol Frank Lampardot és az olasz Andrea Pirlót.    A Globe Soccer Awards zsűrijében a sportág olyan ismert személyiségei kaptak helyet, mint Demetrio Albertini, Fabio Capello, Antonio Conte, Luis Figo, Adriano Galliani és Nicola Rizzoli. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?