Negredo érkezik, Maicon távozik a Manchester Citynél

Sevilla |

<p>A Sevilla labdarúgócsapata megegyezett a Manchester Cityvel a spanyol Alvaro Negredo átadásáról, az angolok ugyanakkor megválnak a brazil Maicontól.<br />&nbsp;</p>

A 27 éves Negredónak már csak az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálaton kell átesnie. Az átigazolási összeget nem árulták el a felek, de a spanyol média 28 millió eurós (8,2 milliárd forint) vételárról írt. Az andalúz klub már tényként közölte: Negredo a Manchester Cityé.
   
A spanyol válogatottal tavaly Európa-bajnok csatár 2009-ben az Almeriától érkezett Sevillába, és 139 mérkőzésen 70-szer volt eredményes.
   
A City ugyanakkor elengedte a korábbi brazil válogatottat, Maicont, aki az AS Romában folytatja pályafutását. A 31 esztendős védő egyetlen szezonban szerepelt a szigetországi gárdában - ahová az olasz Internazionalétól érkezett - és csupán 13 mérkőzésen jutott szóhoz.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?