NBA - Egy lépésre a finálétól a Golden State

Houston |

<p>A két hazai győzelem után vasárnap idegenben is nyert a Golden State Warriors a Houston Rockets ellen, így már 3-0-ra vezet az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nyugati döntőjében, mely az egyik fél negyedik sikeréig tart.</p>

Az alapszakasz-győztes oaklandi gárda az első két meccsen kiélezett csatában diadalmaskodott, ezúttal azonban esélyt sem adott a houstoniaknak. A Warriors Stephen Curry vezetésével már a félidőre eldöntötte a találkozót, és végül 35 ponttal győzött.

Az alapszakasz legértékesebbjének (MVP) megválasztott Curry ezúttal 40 pontig jutott, s hét hárompontost szerzett. A 27 éves kosaras ezzel már 64 triplánál jár a rájátszásban, ami új ligarekordnak számít.

Nyugati főcsoport, döntő, 3. mérkőzés:
Houston Rockets-Golden State Warriors 80-115

A párharc állása: 3-0 a Golden State javára.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?