NBA – A Lakers nyert, Bryant súlyosan megsérült

Los Angeles |

<p>A Nyugati főcsoport nyolcadik helyéért küzdő Los Angeles Lakers két ponttal legyőzte a Golden State Warriorst, ám vélhetőleg hosszú időre elveszítette legjobbját, Kobe Bryantet az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) pénteki játéknapján.</p>

A 118-116-re megnyert meccsen 34 pontig jutó Bryant a hajrában, három perccel a vége előtt, egy megindulás után rogyott a földre. Az előzetes vizsgálatok alapján szinte biztosan Achilles-ín-szakadást szenvedett.

Amennyiben a szombati alapos vizsgálatok is megerősítik mindezt, úgy Bryant legalább fél évig nem edzhet, de rosszabb esetben akár egy évig is elhúzódhat a gyógyulása.

    Eredmények:Toronto Raptors-Chicago Bulls 97-88Washington Wizards-Philadelphia 76ers 86-97Indiana Pacers-Brooklyn Nets 109-117Atlanta Hawks-Milwaukee Bucks 109-104Miami Heat-Boston Celtics 109-101Detroit Pistons-Charlotte Bobcats 113-93Cleveland Cavaliers-New York Knicks 91-101New Orleans Hornets-Los Angeles Clippers 93-96Houston Rockets-Memphis Grizzlies 78-82Dallas Mavericks-Denver Nuggets 108-105 - hosszabbítás utánSan Antonio Spurs-Sacramento Kings 108-101Utah Jazz-Minnesota Timberwolves 107-100Portland Trail Blazers-Oklahoma City Thunder 90-106Los Angeles Lakers-Golden State Warriors 118-116 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?