NBA

Utah. Allen Iverson nélkül képtelen a jó szereplésre a Philadephia 76ers, amely az NBA hétfő játéknapján a Utah Jazz otthonában szenvedett vereséget. Utoljára 1996. november 7-10-e között fordult elő, hogy a New York Knicks, elhagyva a Madison Square Garden hazai pályáját, idegenben zsinórban három mecs-cset nyerjen.

Utah. Allen Iverson nélkül képtelen a jó szereplésre a Philadephia 76ers, amely az NBA hétfő játéknapján a Utah Jazz otthonában szenvedett vereséget. Utoljára 1996. november 7-10-e között fordult elő, hogy a New York Knicks, elhagyva a Madison Square Garden hazai pályáját, idegenben zsinórban három mecs-cset nyerjen. Ezt most hét év után sikerült megismételni, a Knicks u-gyanis Orlandóban diadalmaskodott. „A legjobban a védelmünk mű-ködött” – büszkélkedett Don Chaney edző. EREDMÉNYEK: Indiana– Memphis 94:86, Orlando–New York 86:114, Detroit–New Orleans 108:99, New Jersey–Portland 87:91, Chicago–Miami 83:90, Houston–Seattle 86:87, Utah–Philadelphia 106:97, Golden State–Boston 91:100, LA Clippers–Phoenix 105:113. (ORIGO)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?