NB I: Győzelemmel kezdett a Fehérvár régi-új edzője

aa

Joan Carrillo magabiztos sikerrel tért vissza a Vidihez. A Puskás Akadémia hatvan percig emberhátrányban játszott, egyre nagyobb bajban a Paks. Ez történt az NB I 14. fordulójában.

Jót tett az edzőváltás

Joan Carrillo több mint négy év után tért vissza Székesfehérvárra. 2015-ben bajnokcsapatot hagyott maga után, most is azt várják tőle, hogy aranyérmig vezesse a Vidit. Nem lesz könnyű dolga, hiszen a Ferencváros a kettős terhelés ellenére a bajnokságban is kiegyensúlyozottan szerepel. Minden esetre Carrillo vezetésével az első akadályt magabiztosan vették a fehérváriak, hiszen 3-1-re legyőzték a Diósgyőrt. Kovács István pazar formában futballozott, a Vidi szurkolói aligha bánnák, ha „Kiskokó” gyakrabban nyújtana hasonló teljesítményt... Kovács ezúttal igazi vezére volt csapatának, kiosztott egy gólpasszt, a második találatot pedig ő maga szerezte.

A biztos siker ellenére azonban Carrillo nem volt mindennel maradéktalanul elégedett.

Egy edzőváltás mindig komplikált folyamat, de a csapat jól reagált a történésekre. Persze szeretnénk jobban játszani, szeretnénk jobban irányítani a mérkőzéseket, de a győzelem volt a legfontosabb. Kicsit fáradtnak éreztem a csapatot az elvégzett kemény munka miatt, de mindenkinek jár a dicséret – zárta a spanyol szakember.

Érdekes

A forduló játékosa:

Feczesin Róbert (Újpest)

A 33 éves támadó az újabb duplájának köszönhetően egészen pazar mutatóval rendelkezik az idei szezonban: tíz bajnoki mérkőzésen már nyolc találatnál jár, amivel egyedül vezeti az NB I góllövőlistáját.

A forduló vesztese:

Rácz Gergő (Paks)

Úgy tűnik, a paksiak hiába cserélték le Holczert Ráczra, vele sem lett jobb a csapat. A fiatal kapus az elmúlt öt meccsen 12 gólt kapott, most az Újpesttől négyet, ráadásul az első találat előtt nagyot hibázott.

Emberhátrány egy órán át

Bármennyire is furcsán hangzik, de a tabellán elfoglalt helyezések alapján a Puskás Akadémia – Mezőkövesd mérkőzés volt a forduló rangadója. A felcsútiak gyorsan megszerezték a vezetést, Szolnoki kiállítása miatt viszont már a 29. percben emberhátrányba kerültek. Ezt követően furcsa forgatókönyv szerint zajlott a mérkőzés, hiszen a tíz emberrel játszó hazaiak többször is eldönthették volna a meccset, de a kövesdiek előtt is adódtak lehetőségek. Úgy tűnt, a PAFC megnyeri a mérkőzést, de Kuttor Attila együttese a 88. percben kiegyenlített.

Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője nagyon elégedett volt csapata hozzáállásával.

Ha nincs a kiállítás, akkor három-négy gólt is szerezhettünk volna. Csak idő kérdése volt, hogy mikor rúgjuk a második, harmadik gólunkat. Sajnos azonban egy fegyelmezetlenség megnehezítette a dolgunkat, de emberhátrányban is maximálisan betartottuk a taktikai utasításokat. Két pontot elveszítettünk, a futball megbüntetett minket a hibánkért – mondta a felcsútiak edzője.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?