Naszvadi gólrekord

Naszvad. A komáromi területi bajnokság I. osztályában a bajnoki cím megszerzésére három csapat, a naszvadi, csallóközaranyosi és a keszegfalui, is jó eséllyel pályázik. A listavezető naszvadiak csupán egy ponttal előzik meg nagy vetélytársaikat.

„Január 10-től hetente két alkalommal edzenek a fiúk, szombaton és vasárnap előkészületi meccseket játszik a csapat, melyet edzőként továbbra is Rudolf Gendiar irányít” – nyilatkozta bevezetőjében Vizsgyák István klubtitkár, aki 1973-tól a tölti be tisztségét. Megtudtuk, tizenhatfős játékoskeret készül a pontvadászat tavaszi folytatására. Három labdarúgójuk, Árpás (Nagyölved), Györe (Imely), Pásztó (Handlová), máshol folytatja pályafutását. Természetesen szeretnék megerősíteni a felfelé igyekvő kollektívát, nevekről azonban taktikai okokból nem tett említést a tisztségviselő. „Három kiszemeltünk is van. Egyikük az andódiaktól jön hozzánk, a másik kettő jelenleg járásunkbeli csapatok játékosa. Mindenképpen szükség lesz egy gólerős támadóra, hiszen Pásztó az ősszel 14-szer volt eredményes. Ráadásul temérdek ziccerből sokat elpuskáznak a fiúk” – mutatott rá a bajnokaspiráns legfájóbb pontjára Vizsgyák István. Egyébként a góllista élén társbérletben a naszvadi Haris és a csallóközaranyosi Szakács áll 16-16 találattal. Az éllovas már az őszi idénynyitón rekordot döntött, miután 11:2-re verte a búcsiakat! „Hét csapatunk van versenyben. Sokat dolgozunk az utánpótlással, az ifik és a serdülők is a III. ligában szerepelnek. Délutánonkét 120-130 játékossal foglalkoznak az edzők. Tavaly önerőből edzőpályánkat is füvesítettük, hogy megfelelő feltételeket teremtsünk a színvonalas szakmai munkához. A csapatok működtetéséhez szükséges anyagi hátteret a helyi önkormányzat, illetve a szponzorok biztosítják. Olykor a szülők is besegítenek csemetéik utaztatásánál” – fejezte be tájékoztatóját a naszvadi sportvezető.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?