Nagymegyeri Tóth-dupla

Nyitra/Bátorkeszi/Nagymegyer. „Csak öt pontot fogtam, és mégis nyertem?” – fogadta kétkedve a jó hírt az alsószeli Nagy Attila, tippversenyünk őszi idényének első helyezettje. A nyitrai Konstantin Egyetem ötödéves hallgatóját iskolába menet értük el. „Máris szebb a napom.

Nyitra/Bátorkeszi/Nagymegyer. „Csak öt pontot fogtam, és mégis nyertem?” – fogadta kétkedve a jó hírt az alsószeli Nagy Attila, tippversenyünk őszi idényének első helyezettje. A nyitrai Konstantin Egyetem ötödéves hallgatóját iskolába menet értük el. „Máris szebb a napom. Még nem volt időm megvenni az Új Szót, nem ismertem minden eredményt. Egy éve is hasonló módon nyertem, szintén a zárófordulóban szerzett kevés ponttal végeztem az élen. Akkor azonban jobban bíztam a sikerben, ezúttal teljesen váratlanul jött” – mesélte boldogan. Nem aggódott, hogy esetleg teljesen lemarad a díjakról. „Nyugodtabb lettem volna, ha több ponttal vezetek, de így legalább izgalmasabb volt a hajrá.”

Bátorkeszin is nagy az öröm, Kis Péter videokamerát nyert a családnak. „Azt hittem, már a dobogóról is lemaradok, olyan kevés pontot szereztem. Nagyon furcsa eredmények születtek a szelvényen található mérkőzéseken” – jegyezte meg azért örömmel a hangjában. Kis Péter elmondása szerint az előző idényhez képest ezúttal komolyabban vették a versengést, és mindjárt meg is lett az eredménye. „Nagyon örülök, egyáltalán nem számítottunk ilyen jó eredményre” – mondta búcsúzóul.

A nagymegyeri Tóth Zsuzsanna duplázott: a harmadik helyen zárt és a legjobb tippelő hölgynek járó díjat is begyűjtötte. „Valójában a férjem játszik a nevemben, de említette, hogy van esélyünk a jó eredményre. Bár azt is mondta, hogy ezúttal nem szereztünk valami sok pontot” – jegyezte meg némi meglepődéssel, és egyben örömmel nagymegyeri díjazottunk.

A nyertesekről a közeljövőben bővebben olvashatnak lapunkban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?