Nagy győzelem a családi gyász árnyékában

Csalódást okozott a derbi színvonala, a sereghajtó először nyert idegenben, a Videoton nagyot hajrázott, Radványi utódjával sem tudott nyerni a Mezőkövesd a labdarúgó NB I-ben.Egy gól és más semmiNagy volt a várakozás a 222. derbi, vagyis a Ferencváros–Újpest mérkőzés előtt.

Csalódást okozott a derbi színvonala, a sereghajtó először nyert idegenben, a Videoton nagyot hajrázott, Radványi utódjával sem tudott nyerni a Mezőkövesd a labdarúgó NB I-ben.

Egy gól és más semmi

Nagy volt a várakozás a 222. derbi, vagyis a Ferencváros–Újpest mérkőzés előtt. A hazai zöld-fehérek dolgát kissé nehezítette, hogy Thomas Doll vezetőedző eltiltása miatt nem ülhetett a kispadon, illetve már egy órával a mérkőzés előtt az öltözőben sem tartózkodhatott. Az első félidőben szó szerint nem történt semmi, majd a második játékrészben a Fradi az újpestiek fölé kerekedett, és végül Böde fejesével megnyerte a meccset. Ez volt egyébként a Ferencváros utolsó olyan hazai találkozója, amelyet még a „Tábor” nélkül játszott, november 4-én, a Debrecen ellen ugyanis több mint három év után visszatérnek a stadionba a legfanatikusabb zöld-fehér szurkolók.

Köszönöm, édesanyám!

A forduló legszomorúbb mérkőzését a Szusza-stadionban játszották, ahol az eddig sereghajtó, idegenben győzelem nélkül álló Balmazújváros 2:1-re legyőzte a sokkal esélyesebbnek vélt Vasast. A lefújás után a találkozót megtekintő újságírók egy fiatal edző óriási emberi nagyságának lehettek a szemtanúi. Horváth Ferenc, a vendégek vezetőedzője a meccs értékelését követően a könnyeivel küszködve mondta el, hogy élete legnehezebb napjait éli. „Nagyon nehéz hetem volt, kedden meghalt anyukám – kezdte elcsukló hangon. – Egy edzést, egy taktikai értekezletet sem hagytam ki, teljes erőbedobással készültünk a Vasas elleni mérkőzésre. Anyukám gyűjtötte a velem kapcsolatos újságcikkeket. Azt szerettem volna, hogy az utolsó cikk arról szóljon, hogy a fia győzelemre vezette a csapatát. Köszönöm a srácoknak és köszönök mindent édesanyámnak…”

Bedarálták a Felcsútot

A 12. forduló után Radványi Miklós helyét Kuttor Attila vette át Mezőkövesden. A csapatnak mindenképp nyernie kellett volna ahhoz, hogy elmozduljon a kieső helyről. Pakson azonban csak egy döntetlen jött össze az új szakvezetőnek, és mivel a balmaziak nyertek, a kék-sárgák visszacsúsztak az utolsó helyre. Ugyancsak nem volt jó napja Pintér Attilának. Együttese ugyanis 90 percen keresztül védekezett a Videoton ellen, sok esetben csak a szerencse és a remekül védő Hegedüs kapus mentette meg a felcsútiakat a góltól. A Vidi azonban a hajrában kétszer villant, így továbbra is az élen áll, míg a PAFC négy forduló óta nyeretlen. Pintér számára pedig már egyre kényelmetlenebb a kispad…

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?