Nagy csatában győzött a PSG és a Benfica

<p>Szoros eredményeket hozott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek első két meccse. A Paris SG a végjátékban gyűrte maga alá a Chelsea-t, a Benfica az utolsó utáni percekben verte a Zenitet.&nbsp;</p>

Kedd este megkezdődött a labdarúgó Bajnokok Ligája kieséses fázisa. A nyitónap nyomban egy komoly rangadóval indult, a francia ligában eddig még veretlen és utcahosszal vezető Paris SG a londoni Chelsea-t fogadta.

Hiába a londoniak jutottak tovább ősszel csoportjukból az első helyről (ezért kezdhették vendégként a nyolcaddöntőt), a párharc esélyese a párizsi csapat volt, amely Ibrahimovic révén a 39. percben szerzett vezetést. Ezt a félidő végén Obi Mikel egyenlítette ki. A párizsiak uralták a mérkőzést, fölényüket viszont csak a 78. percben sikerült gólra váltani. Ekkor Cavani talált be, beállítva a 2-1-et. A végeredmény a londoniak számára hízelgő, egyben biztató, a visszavágón elég nem gólt kapniuk és bízni abban, hogy legalább egyszer betalálnak. 

A másik meccs nagyon sokáig gól nélküli döntetlenre állt, ám a 90. percben Criscito kiállítása után a hazaiak gólra váltották fölényüket. Az 1-0-val minimális, de biztató előnyre tett szert a lisszaboni csapat. A visszavágókra március 9-én kerül sor.

Paris Saint-Germain (francia)-Chelsea (angol) 2-1 (1-1)
Góllövők: Ibrahimovic (39.), Cavani (78.), illetve Obi Mikel (45.)

Benfica-Zenit 1-0 (0-0)
Góllövő: Jonas (91.)

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?