Moyes lett Bilic utódja

London. David Moyest nevezték ki a West Ham United labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé. A posztról hétfőn menesztették a horvát Slaven Bilicet.

London. David Moyest nevezték ki a West Ham United labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé. A posztról hétfőn menesztették a horvát Slaven Bilicet. Az új tréner videóüzenetében úgy fogalmazott: nagy munka vár rájuk, de biztos abban, hogy összefogással elérhetik a céljukat.

A londoniak eddigi 11 bajnoki találkozójukon mindössze kétszer nyertek, s ezzel jelenleg csak a 18. helyen állnak a húszcsapatos Premier League-ben. David Sullivan, a klub társelnöke úgy véli, profitálhatnak abból, hogy Moyes ismeri az angol élvonalat. „Olyan emberre van szükségünk, akinek van tapasztalata, ismeri a Premier League-et és az ott szereplő játékosokat. Biztosak vagyunk abban, hogy David a megfelelő ember a posztra, és fordulatot hoz a klub életébe. A sportágban nagy ismertségnek és tiszteletnek örvend, friss ötleteket és lelkesedést hoz majd” – mondta Sullivan.

Moyes az előző szezonban a Sunderland vezetőedzője volt, de lemondott, miután a gárda kiesett a másodosztályba. Az Everton korábbi menedzserének ázsiója sokat esett azután, hogy 2013–14-ben nem tudott eredményes lenni Alex Ferguson utódjaként a Manchester Unitednél, majd a spanyol élvonalban, a Real Sociedadnál sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?