Mourinho távozhat, Klopp már a Wembleyre gondol

Madrid |

<p>Könnyen elképzelhető, hogy Jose Mourinho kedden ült utoljára a Real Madrid kispadján Bajnokok Ligája-mérkőzésen, a portugál futballedző ugyanis a Borussia Dortmund ellen 4-3-ra elbukott párharc második meccse után jelezte, a következő szezontól talán már nem Madridban dolgozik.</p>

A szakember a hajrában elért találatokkal 2-0-ra megnyert madridi meccs után arról beszélt, hogy olyan helyen szeretne dolgozni, ahol szeretik őt, márpedig Spanyolországban ezt nem érzi.

    "Itt nagyon sokan gyűlölnek engem, ebben a teremben is többen vannak ilyenek" - mondta a sajtótájékoztatón. "Nagyon nehéz döntés előtt állok, mert szeretem a Realt és az elnökét. Majd a szezon végén leülünk és beszélünk a jövőről."     Mourinho utalt rá, hogy Anglia felé "kacsingat". Mint jelezte, a szigetországban szeretik és megbecsülik őt, s csak akkor kritizálják, amikor azt érdemli, s elismerik, ha jól teljesít.     "Több angol csapatnál szeretnek, egy klubnál pedig különösen" - utalt korábbi munkaadójára, a Chelsea-re.     A keddi meccsel kapcsolatban az edző legfőképp Howard Webb játékvezetőt bírálta, akinek szerinte ki kellett volna állítania Mats Hummelst a második félidőben, még 0-0-ás állásnál.     "Mindig is remek bírónak tartottam Webbet, s ez továbbra is így van, de egészen hihetetlen számomra, hogy Hummelst nem küldte le a pályáról, sőt le sem fújta az egyértelmű kezezését a 16-os előtt. Akkor még 18 perc volt hátra a meccsből" - mérgelődött Mourinho.     Az 1997 után ismét BL-finalista Borussia Dortmund vezetőedzője, Jürgen Klopp kevesebbet "bírózott", igaz, utalt rá, hogy Sergio Ramosnak, a Real védőjének túl sokat megengedett Webb.     A német szakember elsősorban csapatával foglalkozott, s előretekintett a londoni fináléra.     "A vége nagyon szoros lett, pedig nem kellett volna annak lennie, csak be kellett volna lőnünk a nagy helyzeteinket" - mondta Klopp. "Összességében ma kevés futballt mutattunk be, de azért megérdemelten jutottunk a fináléba."     A 45 éves edző nem titkolta, hogy már alig várja a május 25-i londoni döntőt.     "Még sosem voltam a Wembleyben. Az biztos, hogy életünk egyik legnagyobb élménye lesz, de senki se higgye, hogy turistának megyünk oda" - mondta magabiztosan. "Akárki is lesz az ellenfelünk, nem mi leszünk a meccs esélyesei, de mindenki láthatja majd, hogy a kupáért utazunk el a fináléra."     A Dortmund nagy valószínűséggel német házidöntőt játszik majd, ugyanis a másik elődöntős párharc szerdai visszavágóját a Bayern München 4-0-ás előnyből kezdi Barcelonában.  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?