Mourinho katasztrofális szezonról beszél

<p>Egyértelmű kudarcként értékelte a Real Madrid szezonját Jose Mourinho vezetőedző, azok után, hogy együttesével a labdarúgó spanyol Király Kupát is elbukták.</p>

 

"Edzői karrierem legrosszabb szezonja ez, mely során mindössze egy trófeát tudtunk elhódítani, de az se nekem, se a klubnak nem ér sokat" - mondta letörten a városi rivális Atlético ellen a hosszabbításban 2-1-re elveszített kupafinálét követően a portugál szakember, utalva a Real augusztusi spanyol Szuperkupa-sikerére.    A mérkőzés második félidejében a kispadtól elküldött Mourinho szerint összességében sikeres volt eddigi madridi munkája, a sajtótájékoztatón emlékeztette az újságírókat arra, hogy csapatával sikerült legyőzni az FC Barcelonát, melyet a világ legjobb együttesének tartottak, s pontrekorddal nyerték meg tavaly a bajnokságot.    "A harmadik idényem ezekkel az eredményekkel egyértelműen kudarc. Más tréner biztos elégedett lenne, ám számomra ez a legrosszabb szezon - hangsúlyozta, hozzátéve, hogy a bajnoki ezüstérem, a kupadöntő, illetve a Bajnokok Ligája-elődöntő nem csak számára, hanem a csapat számára sem elég.    Mourinho távozását a csapattól ugyan már sokan szinte tényként kezelik, a tréner azonban most csak azt hangsúlyozta, hogy le fog ülni tárgyalni a Real elnökével a folytatásról.    "Annyit megígérhetek, hogy őszinte leszek, s amint megszületik a döntés, a csapat mindenkit értesít róla" - mondta.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?