Motorosstop a sűrű ködben

Rabat. A sűrű köd miatt a motorosoknak nem kellett teljesíteniük a negyedik nap 123 km-es gyorsasági szakaszát Marokkóban a 27. Dakar-ralin. Mivel a köd a reggeli órákat követően feloszlott, az autósok és a kamionosok már a program szerint rajtolhattak el. EREDMÉNYEK, 4. szakasz, Rabat-Agadír, 666 km: 1.

Rabat. A sűrű köd miatt a motorosoknak nem kellett teljesíteniük a negyedik nap 123 km-es gyorsasági szakaszát Marokkóban a 27. Dakar-ralin. Mivel a köd a reggeli órákat követően feloszlott, az autósok és a kamionosok már a program szerint rajtolhattak el. EREDMÉNYEK, 4. szakasz, Rabat-Agadír, 666 km: 1. Gordon, von Zitzewitz (amerikai, német, VW-Race-Touareg) 1:14,01 óra... 42. Kis, Czeglédi (Nissan Pickup) 1:30,48; ...47. Palik, Darázsi (Nissan Pickup) 1:31,48; ...57. Liszi, Rack (Mitsubishi Pajero) 1:34,06, ...73. Szalay, Bunkoczi (mind magyarok, Opel Frontera) 1:37,10. Összetett állás, motorosok: 1. Fretigne (francia, Yamaha) 12:08 perc; autósok: 1. Gordon 1:26,24. (m, s)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?