Most sem győzött az SFM

Szenc |

<p>Papíron eddigi leggyengébb ellenfelüket fogadták a szenciek, hiszen az aktuális sereghajtó Dubnica együttesével mérkőztek meg a II. labdarúgóliga 5. fordulójában.</p>

A táblázat azonban csalóka dolog, a Napfényes-tavak mellett eddig még senki nem nyújtott ilyen remek teljesítményt, mint a Vág menti együttes. „Tudtam, hogy a dubnicaiak utolsó helye nem a reális játékerejüket tükrözi, erre figyelmeztettem is a játékosokat“ - mondta a gól nélküli döntetlennel végződő találkozó után Radványi Miklós szenci edző.
„Hoztam egy pohár bort, hogy lehűtsem az idegeimet“ -fakadt ki egy büféből visszatérő szenci szurkoló a második félidő előtt. Minden oka megvolt rá, hiszen az első játékrészben a vendégek mindenben felülmúlták a hazai együttest: jóval több lehetőséget dolgoztak ki, sorra rúgták a szögleteket, nagyobb arányban birtokolták a labdát, és kevesebbet szabálytalankodtak. Ráadásul a dubnicaiak nem csak a pályán tettek ki magukért, említést érdemel öt darab lelkes szurkolójuk is, akik fáradhatatlanul buzdították kedvenceiket. Igaz, a fordulás után már a szenciek rendelkeztek jobb mutatókkal az említett területeken (kivéve a szurkolást), gólt azonban a számos ziccer ellenére sem sikerült szerezniük. A csatárínséggel küszködő házigazdának jót tett volna, ha a lelátón helyet foglaló Filip Šebo beugrott volna segíteni, de a bajnok sztárja így sem unatkozott, hiszen a találkozó unalmasabb részeinél gyerekek mentek hozzá autogramért, vagy kíváncsi drukkerek faggatták a Slovan körüli dolgokról.
A szenciek számára csak a győzelem lett volna az elfogadható eredmény, teljesítményük azonban csak az egy pontra volt elég. „Elégedett nem lehetek, de azt el kell ismerni, a döntetlen igazságos volt. Belkovics mellett már Bognár is sérüléssel bajlódik, tehát Plichta az egyetlen bevethető csatárunk. Remélem, a hét folyamán sikerül egy támadóval erősítenünk“ - nyilatkozott Radványi Miklós. (hp)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?