Most már a finálé a tét

London. Ma az AS Monaco– Chelsea (20.45, éloben közvetíti a JOJ TV) elodönto elso mérkozésével folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája. Szerdán következik a Porto–La Coruna összecsapás.

London. Ma az AS Monaco– Chelsea (20.45, éloben közvetíti a JOJ TV) elodönto elso mérkozésével folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája. Szerdán következik a Porto–La Coruna összecsapás.

A harmadik BL-elodöntojére készülo Monaco a Real Madrid búcsúztatásával már felülmúlta a várakozásokat, a Chelsea viszont igyekszik tompítani azokon a vélekedéseken, amelyek toronymagas esélyesnek tartják. A londoniak kiemelik: az AS Monaco öt hazai BL-találkozóján 17 gólt szerzett, 8:3-ra legyozte például a szintén elodöntos La Corunát. – Jó csapat vár ránk, remek játékosokkal, négy csodálatos csatárral – szögezte le Claudio Ranieri, a Chelsea vezetoedzoje. – Bal oldalon Jerome Rothen támad, aki fantasztikus szélso. Jobbról Ludovic Giuly rohamozza az ellenfél kapuját, csak Gianfranco Zolához tudom hasonlítani, egyszeruen varázsló. Nagyon jó csapattal találkozunk, pezsgo-futballt játszanak!

Ranieri csapata az Arsenal legyozése óta nem remekel, három bajnokin mindössze két pontot szerzett. Most az is nehezíti a londoniak dolgát, hogy sérülés miatt Damien Duff és William Gallas sem léphet pályára, s Claude Makelele szereplése is kérdéses.

Várható kezdocsapatok: MONACO: Roma–Ibarra, Givet, Rodriguez, Evra–Bernardi, Zikosz, Rothen, Giuly–Morientes, Prso. CHELSEA: Ambrosio–Melchiot, Desailly, Ter-ry, Bridge–Gronkjaer, Lampard, Parker vagy Makelele–J. Cole– Crespo, Hasselbaink.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?