Molnár Zoltán csalódott

Nyitra. Részvénytársasággá alakult a nyitrai futballklub, melynek vezetősége menesztette Molnár Zoltán edzőt. Helyét a korábban az ifjúsági csapatnál tevékenykedő Ivan Galád váltotta fel. „Rendkívül csalódott vagyok, főleg az fáj, hogy azok hívtak vissza, akiket még a klub első embereként én javasoltam a vezérkarba.

Nyitra. Részvénytársasággá alakult a nyitrai futballklub, melynek vezetősége menesztette Molnár Zoltán edzőt. Helyét a korábban az ifjúsági csapatnál tevékenykedő Ivan Galád váltotta fel. „Rendkívül csalódott vagyok, főleg az fáj, hogy azok hívtak vissza, akiket még a klub első embereként én javasoltam a vezérkarba. Nem értem, miért váltottak le, hiszen az eredmények egyértelműen mellettem szóltak. Ugyanis Jozef Šuran vezetése alatt 9 találkozón mindössze öt gólra futotta a csapat erejéből. Talán az fájt Vladimír Víkor elnöknek, hogy rendre elutasítottam az általa kiszemelt játékosokat. De volt közöttük olyan is, aki sokkal inkább nehézsúlyú birkózónak t?nt mint focistának... Mivel szerződésem 2005 júliusáig szól, hivatalosan csak azután ténykedhet az új szakvezető, ha közös megegyezéssel felbontjuk a megállapodást” – mondta lapunknak Molnár Zoltán. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?