Mit akarnak az olaszok?

Kassa/Pozsony. Két héttel a labdarúgó Szuperliga tavaszi rajtja előtt nincs irigylésre méltó helyzetben az FC Košice. Továbbra is káosz és teljes bizonytalanság uralkodik a szebb napokat látott szakosztályban, melynek olasz tulajdonosát hiába várták, várják Kelet-Szlovákiába.

Kassa/Pozsony. Két héttel a labdarúgó Szuperliga tavaszi rajtja előtt nincs irigylésre méltó helyzetben az FC Košice. Továbbra is káosz és teljes bizonytalanság uralkodik a szebb napokat látott szakosztályban, melynek olasz tulajdonosát hiába várták, várják Kelet-Szlovákiába. Pedig Vladimír Markovič, a helyi vállalkozók képviselője úgy nyilatkozott, hogy bármikor készek tárgyalni az adásvételi szerződésről. A jól értesültek úgy tudják, 20 millió koronáért is megvennék a klubot. Giovanni Borriero azonban „illegalitásba vonult”, nem tudni, mit akar; az sem izgatja őt, hogy a keret nagy része benyújtotta felmondását...

Annak ellenére, hogy a kassai futballisták már több mint fél éve nem kaptak fizetést, elkezdték a téli alapozást, méghozzá nem is akármilyen körülmények közepette. A tartozások miatt ugyanis nem engedték be őket a Csermely-völgyi Lokomotíva-stadionba, s így a romokban heverő VSS-pályán kellett, kell tréningezniük.

Vladimír Markovič szeretné megmenteni a kassai futballt, ezt bizonyítja az is, hogy tegnap megállapodott a Lokomotíva képviselőivel. Ez azt jelenti, hogy az FC továbbra is a Csermely-völgyben játszhatja bajnoki meccseit, a bérleti díjat a vállalkozók fizetik majd ki.

A szövetségbe február 20-ig kell elküldeni a nevezést, tehát nincs sok ideje az olasz klubtulajdonosnak. Rövidesen döntenie kell: marad-e vagy megy. Információink szerint a jövő héten végre tárgyalóasztalhoz ül Borriero és Markovič, s több mint valószínű, ismét kassai kézbe kerül a viharvert klub. De ne feledjük: a külföldi tulajdonos annyi meglepetéssel szolgált már... (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?