Mínusz négy Rióban

Rio de Janeiro. Vereséggel kezdte szereplését a szlovák vízilabda-válogatott a Rio de Janeiro-i olimpiai selejtezőtorna B csoportjában. OROSZORSZÁG– SZLOVÁKIA 11:7 (3:1, 1:2, 4:2, 3:2), a szlovák válogatott gólszerzői: Gergely M. 3, Zaťovič, Bačo, Cipov, Nagy.

Rio de Janeiro. Vereséggel kezdte szereplését a szlovák vízilabda-válogatott a Rio de Janeiro-i olimpiai selejtezőtorna B csoportjában. OROSZORSZÁG– SZLOVÁKIA 11:7 (3:1, 1:2, 4:2, 3:2), a szlovák válogatott gólszerzői: Gergely M. 3, Zaťovič, Bačo, Cipov, Nagy. Ondrej Gajdáč edző legénysége a harmadik negyed végéig tartotta a lépést a favorizált orosz válogatottal. „Elégedett vagyok a csapattal, kikaptunk ugyan, de ez inkább annak a rovására írható, hogy fél év után játszott ismét ilyen összeállításban a válogatott tétmeccset. Talán csak azt kifogásolom, hogy kilenc emberelőnyös helyzetből csupán négyet használtunk ki, míg az oroszok hétből ötöt” – értékelte a mérkőzést Ondrej Gajdáč. A szlovák válogatott ma Argentínával mérkőzik.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?