„Mindent kiadtunk magunkból”

Pozsony. Elismerően szólt csapatáról Ladislav Pecko, a Slovan vezetőedzője a Slovan–Nitra (3:2) találkozó után. A tréner szavai szerint az égszínkékek ebben a szezonban talán először az utolsó percig keményen mentek a győzelem után.

Pozsony. Elismerően szólt csapatáról Ladislav Pecko, a Slovan vezetőedzője a Slovan–Nitra (3:2) találkozó után. A tréner szavai szerint az égszínkékek ebben a szezonban talán először az utolsó percig keményen mentek a győzelem után. „Igen, ez így volt” – erősítette meg Szabó Ottó, aki egy góllal járult hozzá csapata sikeréhez. „Mindent kiadtunk magunkból. A meccs végén már alig bírtunk lépni, de mindent megtettünk a győzelemért.”

Szabó Ottó nem tagadta, a Nitra nem volt könnyű ellenfél. „Nagyon nehéz meccs volt, de megmutattuk, hogy erős csapat vagyunk. Az a fő, hogy győztünk, nem számít, ki lövi a gólokat… Persze azért örülök, hogy betaláltam” – mondta a Slovan hátvédje, akinek ez volt a harmadik gólja az idényben (legutóbb a 16. fordulóban, a Trenčín ellen iratkozott fel a góllövőlistára).

A Slovan jelenleg a 6. helyen áll a táblázaton, de tekintettel a szoros állásra (három csapatnak is 42 pontja van) még az 5. hely is reális lehet a fővárosi csapat számára. „Mi még nem gondolunk helyezésekre – hárította el a célzást Szabó Ottó. – Az a fontos, hogy a következő meccsen jól játsszunk!”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?