Miért nem sikerült kijutnia az olimpiára?

Kollár Román válogatott szabadfogású birkózó:
Mivel pénteken több válogatott csak éjjel érkezett meg Pozsonyba, teljesen kaotikus volt a sorsolás. A verseny előtt úgy tértem nyugovóra, hogy nigériai és román ellenfelem lesz. Előtte az edzőkkel alaposan feltérképeztük őket.

Kollár Román válogatott szabadfogású birkózó:

Mivel pénteken több válogatott csak éjjel érkezett meg Pozsonyba, teljesen kaotikus volt a sorsolás. A verseny előtt úgy tértem nyugovóra, hogy nigériai és román ellenfelem lesz. Előtte az edzőkkel alaposan feltérképeztük őket. Aztán reggel megrökönyödve vettem tudomásul, hogy csoportomban jemeni és örmény vetélytárssal találkozom. Az előbbi csak kirándulni jött Szlovákiába, egyetlen meccsre sem állt ki. Berberiantól viszont tartottam, mert korábban kikaptam tőle. Belátom, hiba volt, hogy nem bíztam elégé magamban, és sokáig csak a védekezéssel törődtem. Döntőnek bizonyult, hogy az egyik akciómra három helyett, csak egy pontot ítéltek meg a bírók. A vereséggel elúsztak a reményeim. Egyébként rendkívül sokat kellett fogynom, általában 65 kilogramm a testsúlyom, ám ezúttal néggyel többet nyomtam, tehát a tizennégy kilót kellett leadnom. Ennek hatására, rendkívül gyengének éreztem magam a szőnyegen.

Két hét múlva Szófiában lesz utolsó esélye, hogy kiharcolja az ötkarikás részvételt.

Ott már kevesebben leszünk, mert az athéni indulók nem léphetnek szőnyegre. Ennek ellenére ádáz csatákra van kilátás, hiszen mindenki szeretne indulni az olimpián. Remélem, sikerül az első négy között végeznem, s utána készülhetek Athénba. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?