Meszlényi Tiborra emlékeztek

Meszlényi
Vágsellye |

A hagyományos karácsonyi kupa hatodik felvonásán nyolc mátyusföldi csapat csatázott a győzelemért.

A szervezők, a labdarúgók és a nézők a térségben közkedvelt tornán emlékeztek meg az aktív pályafutása során a vágsellyeiek és a galántaik mezét viselő, a két klubnál edzőként is tevékenykedő, tavaly december elhunyt Meszlényi Tiborról. A vágsellyei sportcsarnokban lezajlott erőpróbán a területi bajnokságokban szereplő kollektívák (Betonáris Šaľa, Diakovce, Hájske, Hody, Trnovec nad Váhom) társaságában két mátyusföldi III. ligás alakulat, a vágsellyei Duslo és a galántai csapat, valamint a vágsellyei focilegendák körmérkőzéses rendszerben mérték össze tudásukat. 

„Folytatódott a rendezvénysorozat, mely első alkalommal került Meszlényi Tibor-emléktornaként a krónikába. A két szomszédos mátyusföldi várost fociszinten éppen a néhai kiválóság kapcsolta össze. Az összefonódást jelképezte a kezdőrúgás, melyet Meszlényi özvegye társaságában a Vágsellyei Városi Hivatal elöljárója, Danica Lehocká és Takáč Zsolt, a galántai Slovan futballklub elnöke végzett el. A huszonnyolc színvonalas párharc kiegyensúlyozottságát jellemzi, hogy a körbeveréseknek is köszönhetően a tornazárót követő végelszámolásnál hármas holtverseny alakult ki az élen.

A tizenhat pontot begyűjtött trió egymás elleni párharcainak tekintetében a sok egykori kiválóságot felvonultató vágsellyei focilegendák bizonyultak a legeredményesebbeknek, akik a tavalyi második helyük után idén az élen végeztek A negyedik helyen is az egymás elleni összecsapás döntött a galántaiak javára” – ecsetelte a részleteket lapunknak a főszervező, Jozef Novák. 

Azt is elmondta, a városi önkormányzat és a helybeli vállalkozók anyagi támogatásának köszönhetően újra nívós focitornát szerveztek, melyet tombola színesített. „A csapatokat serleggel díjaztuk, František Valenský a legjobb kapusnak, Hector Tubomeni a legjobb mezőnyjátékosnak és Dávid Bennár a legjobb góllövőnek járó különdíjat nyerte. Anyagilag igényes vállalkozás ilyen nagyszabású tornát tető alá hozni. A visszajelzések ezúttal is rendkívül pozitívak, több résztvevő már jelezte, hogy jövőre is szívesen csatasorba állna. A focikedvelők tornánk iránt megnyilvánult gyér érdeklődését nem tudom mivel magyarázni” – fejezte be tájékoztatóját Jozef Novák. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?