MESTERMÉRLEG

GELLEI IMRE (Paks): „Köszönöm a születésnapi ajándékot a csapatnak, nehéz ilyenkor mit mondani. Abban azért biztos vagyok, hogy mindkét gólunk szabályos körülmények között született.”
RÉVÉSZ ATTILA (Nyíregyháza): „Ezért szép a foci! Most mi jutottunk a mennyből a pokolba.

GELLEI IMRE (Paks): „Köszönöm a születésnapi ajándékot a csapatnak, nehéz ilyenkor mit mondani. Abban azért biztos vagyok, hogy mindkét gólunk szabályos körülmények között született.”

RÉVÉSZ ATTILA (Nyíregyháza): „Ezért szép a foci! Most mi jutottunk a mennyből a pokolba. A vereség ellenére élveztem a mecs?cset, végig jó iramú volt.”

EGERVÁRI SÁNDOR (Győr): „Amióta én vagyok a Győr edzője, nem nagyon láttam olyan jól játszani a csapatot, mint az első félidőben. A második játékrészben kicsit visszaesett a játékunk, a ZTE irányított. Fölénk kerekedtek és egyéni hibákból megvertek minket, ezzel kiegyenlítettek. A csapatnak azonban dicséret jár, hiszen nem vesztette el a hitét és az utolsó 10 percben ismét győzelemre játszva megszereztük a három pontot.”

SZLAVKO PETROVICS (ZTE): „Rengeteg helyzetet hagytunk ki, és ez megbosszulta magát. Később vezetést szerzett a Győr, de sikerült rendezni a sorokat. Sajnos, a végén mégis vereséget szenvedtünk.”

GARAMI JÓZSEF (MTK): „Az első félidőben gyengén játszottunk, nem sikerültek a passzok, sok volt a hiba. A második gól után kezdtünk jobban futballozni, akkor jött az a játék, amit remélhetőleg többször is megmutatunk .”

ALDO DOLCETTI (Siófok): „Az első félidővel elégedettebb voltam, a második azonban nagyon rossz volt. Sok olyan dolgot láttam, amit meg kell beszélnünk a csapattal.”

SUPKA ATTILA (Honvéd): „Jól kezdtük az első félidőt, de aztán, sajnos, visszavettünk a lendületből. A diósgyőriek a végére nagyon betömörültek a saját kapujuk elé, amivel nem tudtunk mit kezdeni.”

VÁGÓ ATTILA (DVTK): „Az MTK elleni meccs után is elmondtam, hogy minden bajnokesélyes ellen becsülettel küzdünk. Éreztem, ha 75 percig bírjuk, akkor meglepetést szerzünk.“ (nb1.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?