Messi visszatér, az államfő gratulál

Barcelona |

<div>Az argentin köztársasági elnök megköszönte Lionel Messinek, hogy úgy döntött, mégsem fejezi be szereplését a labdarúgó-válogatottban.</div><div>&nbsp;</div>

„Nagyszerű hír a világ futballjának és egész Argentínának” – írta közösségi oldalán Mauricio Macri, hozzátéve: Gratulálok, Lio és köszönöm!

A 29 éves sztár nyilatkozatban közölte, számos változásra van szükség az argentin futballban, de inkább belülről cselekszik ahelyett, hogy kívülről bírálna.

Az FC Barcelona játékosa júniusban azt követően jelentette be elhatározását, hogy az argentinok a tavalyihoz hasonlóan a Copa America idei döntőjét is tizenegyesekkel veszítették el Chile ellen. A 2014-es világbajnoki fináléban pedig Németországgal szemben maradt alul a dél-amerikai együttes.

A kontinenstorna kudarca után lemondott Gerardo Martino szövetségi kapitánytól Edgardo Bauza vette át a posztot, aki kedden Barcelonába utazott, hogy meggyőzze Messit a visszatérésről.

A 2018-as oroszországi világbajnokság dél-amerikai selejtezősorozatában Argentína hat forduló után harmadik helyen áll, legközelebb a listavezető Uruguayt fogadja szeptember elsején.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?