Ment az esélyeseknek

Detroit. Az előző idény két döntősének, a címvédő Detroitnak és a Los Angeles Lakersnek a győzelmével kezdődött az észak-amerikai profi kosárlabdaliga, az NBA 59. szezonja. A Houstont verő michiganieknél a kezdőötösből mindenki két számjegyű dobóteljesítménnyel rukkolt elő.

Detroit. Az előző idény két döntősének, a címvédő Detroitnak és a Los Angeles Lakersnek a győzelmével kezdődött az észak-amerikai profi kosárlabdaliga, az NBA 59. szezonja. A Houstont verő michiganieknél a kezdőötösből mindenki két számjegyű dobóteljesítménnyel rukkolt elő. „Sokan még mindig kételkednek bennünk, úgyhogy az idén megint bajnoknak kell lennünk” – kommentálta a sikert a hazaiak edzője.

A Lakers nem érezte meg, hogy nyolc év után először a Miamiba igazolt Shaquille O’Neal nélkül kénytelen felvenni a harcot: a 145 kilós óriást pótló Chris Mihm karriercsúcsot jelentő 23 ponttal és 12 lepattanóval zárt. Kobe Bryant gyenge találati aránya ellenére 25 pontot ért el, 14-et büntetőből. A vendég Denverben Voshon Lenard súlyos Achilles-ínsérülést szenvedett, és valószínűleg ebben az évadban már nem léphet pályára.

Dallasban a német Dirk Nowitzki 43 perc alatt 33 ponttal és 10 lepattanóval ért el fantasztikus dupla-duplát, míg a nagy csatában alulmaradó Sacramento vezére Brad Miller volt 24 ponttal.

EREDMÉNYEK: Detroit–Rockets 87:79, Los Angeles Lakers– Denver 89:78, Dallas–Sacramento 107:98.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?