Menetel a Veszprém

Göteborg/Veszprém. Véget értek a csoportküzdelmek a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A pont nélkül sereghajtó Považská Bystrica – a várakozásnak megfelelően – utolsó, hatodik mérkőzését is elveszítette, s kiesett.

Göteborg/Veszprém. Véget értek a csoportküzdelmek a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A pont nélkül sereghajtó Považská Bystrica – a várakozásnak megfelelően – utolsó, hatodik mérkőzését is elveszítette, s kiesett. A Veszprém (G-csoport) viszont tovább menetel, ezúttal a dán bajnokot fektette két vállra, s csoportelsőként került a 16 közé.

REDBERGSLIDS–POV. BYSTRICA 31:21 (15:12), legeredményesebbek: Ernstsson 11/4, Wislander 7, Lundström 5/2, illetve Buchta 3, Spuchlák, Korňan 3/1, Polakovič 3/1. Az első tíz percben a hazaiak veterán játékosa, Wislander volt a főszereplő, aki zsinórban öt gólt dobott. Ezt követően feljöttek a szlovákok, és a 40. percben kiegyenlítettek (16:16), ám aztán visszaestek, s ezt ügyesen kihasználta a svéd gárda.

Jozef Gálik, a vágbeszterceiek menedzsere: „Kiegyenlített első félidő után nagyon jól kezdtük a második játékrészt, de a hajrában felülkerekedett a tapasztalt játékosokból álló göteborgi együttes. Kicsit bosszant, hogy egy pontot sem szereztünk a BL-ben!”

Az F-csoportból a Celje és a Flensburg jutott a nyolcaddöntőbe.

VESZPRÉM–SKJERN 33:29 (15:14). A magyar gárda ezúttal nem látványos játékkal verte riválisát, hanem inkább hatalmas küzdeni tudásával. A csoportgyőzelemmel az is biztos, hogy a Fotex a BL nyolcaddöntőjében egy második helyezettel találkozik majd, és a visszavágót rendezik a Bakonyalján.

A másik magyar BL-résztvevő, a Szeged tegnap este (a korai oldalzárás miatt az eredményt a 17. oldalon közöljük) az RK Zagreb otthonában játszott. (SITA, MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?