Megválik a Fraditól

Budapest. Az Üllői úton minden bizonnyal ma közlik, hogy Várszegi Gábor október 1-jén gyakorlatilag megválik a Ferencvárostól. Mindez már a május 30-i események után eldöntött tény volt a Fotex-vezér részéről, csupán az üzleti érdekek miatt tartotta meg mostanáig a tulajdonrészét.

Budapest. Az Üllői úton minden bizonnyal ma közlik, hogy Várszegi Gábor október 1-jén gyakorlatilag megválik a Ferencvárostól. Mindez már a május 30-i események után eldöntött tény volt a Fotex-vezér részéről, csupán az üzleti érdekek miatt tartotta meg mostanáig a tulajdonrészét. Utódjától a klub belső feszültségeinek feloldását is várják.

Az elnökségi ülésen komoly változások várhatóak a Ferencváros vezetésében. Ekkor jelenti be távozását Várszegi Gábor, aki a tervek szerint mindössze 2 százalékos részesedést tart meg magának a klub részvényeiből.

Abban bíznak a zöld-fehérek, hogy az új tulajdonos békét teremt a megosztott ferencvárosiak között. A belső ellenségeskedésre a vasárnapi, Pécs elleni mérkőzésen is több példa akadt. A kezdés után nem sokkal a belső biztonsági szolgálat levetette az elhíresült „Elég volt!” feliratú drapériát, amire válaszul egy harminc-negyven főből álló csoport Várszegi és Szeiler távozását sürgette. Néhány valóban szurkolni vágyó drukker ekkor a tüntetők kikarikírozása céljából Springer Ferenc távozását kezdte követelni, ám a tréfát nem mindenki értette meg, és többen csatlakoztak a klubalapító leváltásának szorgalmazásához.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?