Meglepetést szerez Szávay?

Melbourne. Először indulhat Grand Slam-tornán kiemeltként Szávay Ágnes, aki a ma hajnalban kezdődött ausztrál nyílt teniszbajnokságon a 20. helyről vág neki a viadalnak.

Melbourne. Először indulhat Grand Slam-tornán kiemeltként Szávay Ágnes, aki a ma hajnalban kezdődött ausztrál nyílt teniszbajnokságon a 20. helyről vág neki a viadalnak. A szaksajtó szerint ő és a lengyel Agnieszka Radwanska lehet képes arra, hogy meg?szorítsa a nagyokat, Henint, Serena és Venus Williamst, Sarapovát vagy Davenportot.

A férfiak hiába fogadkoznak, ha Roger Federert elkerülik a sérülések és a betegségek, akkor nem okozhat számára problémát a végső győzelem. A svájci világelső 2004 óta az Australian Open, Wimbledon, US Open hármasból mindössze egyet nem tudott megnyerni: a 2005-ös ausztrál bajnokságot, akkor az elődöntőben Marat Szafin egy máig emlékezetes csatában ütötte el a finálétól, s verte 5:7, 6:4, 5:7, 7:6, 9:7-re. Ugyan kisebb gyomorproblémával és influenzával érkezett Ausztráliába, de állítja, a Diego Hartfield elleni össze?csapásra százszázalékos formában lesz.

A hölgyeknél Justine Henin csúcsformában várja a viadalt, hiszen a belga világelső utoljára a tavalyi wimbledoni elődöntőben szenvedett vereséget, azóta 28 mérkőzésen nem talált legyőzőre. „A mutatott forma és a világrang?lista alapján engem tartanak a fő esélyesnek, de nem szabad elfeledni: a torna hosszú és hatalmas a nyomás” – vélte Henin. (mti)

PÁROSÍTÁS

AUSTRALIAN OPEN, 1. forduló: Szávay (magyar, 20.)–Makarova (orosz); Han?tuchová (szlovák, 9.)– King (amerikai); Cibulková (szlovák)–Pennett (olasz); Lacko (szlovák)–Istomin (üzbég).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?