Medgyes: „Pénz nélkül nem lehet”

Dunaszerdahely |

<p>Nem lesz ott a bakui európai játékokon Medgyes Renáta távolugró. A nevezést a Szlovák Olimpiai Bizottság április végén zárta le a fedett pályás szezon eredményei alapján, amelyben Jana Velďáková volt a jobb.&nbsp;</p>

A prágai fedett pályás Eb-n Velďáková és Medgyes sem jutott a döntőbe, de Velďáková 629 centit ugrott, Medgyes pedig csak 604-et. „Szerintem nem teljesen igazságos, hogy a fedett pályán elért eredményeinket vették alapul, fel voltam háborodva emiatt egy hétig. Próbáltam bekerülni a csapatba legalább magasugróként, de az sem sikerült” – mondta lapunknak Medgyes Renáta. A dunaszerdahelyi atléta a Kanári-szigeteken edzőtáborozott, ahol nagyon jól érezte magát, rövid ráfutásból egyéni csúcsot ugrott, hazatérve viszont „leblokkolt”. Ebben szerinte az is közrejátszhat, hogy kötetlen munkaidőben bár, de dolgozni kezdett, s már nem csak az edzésekre kell figyelnie. „Egy biztosítónak dolgozom, nincs időhöz kötve a munkám. Továbbra is két fázisban tréningeztem, de nagyon sok volt, hogy ötvenfelé kellett figyelnem… Nekem is meg kell élnem valamiből, hiába akarok, pénz nélkül nem lehet felkészülni” – magyarázta Medgyes, aki tavaly szeptember végéig még a besztercebányai Dukla sportközponttól kapott fizetést, azonban onnan kikerült, mivel sérülései miatt nem tudta szállítani az eredményeket. „Számomra továbbra is az olimpia a cél, edzeni edzek minden nap. Voltam a közelmúltban Görögországban egy versenyen, de nem sikerült jól, ezért úgy döntöttünk az edzőmmel, hogy most egy darabig nem fogok ugrálni. Egyelőre nem tudom, rajthoz állok-e hét végén a cseh extraligában – tudtuk meg Medgyestől. – Az idei vb-ről még nem mondtam le teljesen, de ha reálisan nézem a dolgokat, akkor nem látok sok esélyt rá, hogy ott legyek.” 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?