Már biztos: a felsőházban a somorjaiak

<p>Eldőlt, hogy ott lesznek a II. labdarúgóliga felsőházában a somorjaiak, akik különösebb megerőltetés nélkül húzták be az újabb három pontot a harmatgyenge besztercebányai Dukla ellen.</p>

A nyugati csoport 20. fordulójában 3:1-re győztek az egykori elsőligás együttes ellen.

A hazai szurkolók ezúttal csak a győzelemnek örülhettek, mert kedvenceik adósak maradtak a várt látványos produkcióval. Fél óráig unalmas játszadozás zajlott a gyepszőnyegnek éppenséggel nem minősíthető göröngyös pályán. Ekkor Králik a bal felső kapufa mellett elsüvítő bombájával fújt ébresztőt társainak, akik aztán egyre nagyobb nyomás alá helyzeték a szebb napokat megélt besztercebányaiakat. A 38. percben kapu előtti kavarodás végén Ágh belsőzött közelről a hálóba – 1:0. Nem sokkal később a szemfüles Lucas lőtte be a kapusról kipattanó labdát – 2:0. A hazaiak egy óra múltán vezették a mérkőzés egyetlen gyors és tudatosan felépített támadását, amelynek végén Peu is betalált – 3:0. A piros mezük ellenére szürke vendégek végül a hazai hátvédek jóvoltából mégiscsak összehozták a becsületgóljukat, éspedig Ďanovský révén – 3:1.

Közepes teljesítményük ellenére a kék-fehérek számára másnap biztossá vált, hogy ott lesznek a második vonal 12 tagú felsőházában, mert a 7. helyen álló Nové Mesto kikapott, így már semmiképp sem érheti utol őket. (Sz. J.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?