Mandula Petra is esélyes

Pozsony. Hétfőn, Pozsonyban az Incheba-csarnokban Eurotel Slovak Indoor elnevezésű női tenisztorna kezdődik, melynek összdíjazása 110 ezer dollár.

Pozsony. Hétfőn, Pozsonyban az Incheba-csarnokban Eurotel Slovak Indoor elnevezésű női tenisztorna kezdődik, melynek összdíjazása 110 ezer dollár. A címvédő cseh Daja Bedáňová számít a legnagyobb esélyesnek, rajta kívül a magyar Mandula Petra, az orosz Jelena Lihovceva és a spanyol Maria Marrer tartozik a favoritok közé.

„Ilyen erős mezőny Pozsonyban még soha nem állt rajthoz. Sajnos, legjobbjaink, Henrieta Nagyová és Daniela Hantuchová inkább az 1 milliós zürichi tornát választották. Megértjük döntésüket, hiszen növelni akarják WTA-pontjaik számát. Karina Habšudová és Janette Husovárová azt szabta feltételként, hogy ne kelljen selejtezőt játszaniuk, azonban ezt világranglista helyezésük nem teszi lehetővé, ezért ők sem indulnak. Ľudmila Cervanová és Martina Suchá már az előcsatározások során pályára lép” – mondta Igor Moška, a Szlovák Tenisz Szövetség főtitkára.

A szervezők azt akarták, hogy nagyobb legyen a pénzdíj, mint tavaly volt, azonban végül maradt az egy évvel ezelőtti összeg, ugyanis a rendezőknek nem sikerült megfelelő szponzorokat találni.

A verseny hétfőn 12 órakor kezdődik, a döntőre vasárnap 14 órakor kerül sor. Az elődöntőt és a finálét egyenes adásban közvetíti a Szlovák Televízió.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?