Manchini ajánlatai

A riói polgármester is támogatná Rivaldo leigazolását; Roy Keane visszatérne az ír válogatottba; az ukrajnai Szabó Józsefet is megkeresték az MLSZ részéről, hogy elvállalná-e a szövetségi kapitányi posztot – olvasható alábbi futball-összefoglalónkban.

František Veselý rúgott egy gólt a szilveszteri prágai rangadón, de nem a képen látható egykori kiválóság, hanem az azonos névre hallgató fia. ČTK-felvételRIO BEFOGADNÁ. Közpénzt sem sajnálna Rio de Janeiro polgármestere arra, hogy a város valamelyik élvonalbeli labdarúgócsapatában folytassa pályafutását a világbajnok Rivaldo, aki december elsején bontott szerződést eddigi klubjával, a BL-győztes AC Milannal. Ötletéről már beszélt a Botafogo elnökével, azonban a Flamengo, a Fluminense és a Vasco da Gama is számításba jöhet. Tegnap viszont Moszkvából érkezett a hír, hogy a Szpartak is hívja soraiba a brazil sztárt.

KEANE VISSZATÉRNE. Roy Keane, a Manchester United klasszisa kijelentette, hogy szívesen játszana újra az ír labdarúgó-válogatottban. A sztár közvetlenül a 2002-es világbajnokság rajtja előtt összeveszett a válogatott akkori szövetségi kapitányával, Mick McCarthyval, aki hazaküldte őt, így nem szerepelhetett a tornán. Februárban pedig azt közölte, hogy többé nem akar játszani a nemzeti csapatban.

TÁVOZIK RÓMÁBÓL? Olasz lapértesülés szerint Roberto Mancini, az SS Lazio labdarúgócsapatának vezetőedzője a következő szezontól valószínűleg már nem a római együttes kispadján fog ülni. A Corriere dello Sport szerint a tréner két élvonalbeli angol klubtól, a Tottenham Hotspurtől és az Aston Villától is ajánlatot kapott, amelyet el is fogad, amennyiben jelenlegi csapata kénytelen lesz megválni legjobb játékosaitól. Emellett azt sem lehet kizárni, hogy Mancini nem kisebb egyesületnél, mint a Real Madridnál folytatja pályafutását. Ha ugyanis a spanyol elitalakulat a szezon során nem nyer semmit, akkor Carlos Queiroznak minden bizonnyal távoznia kell, s állítólag a királyi gárdánál ez esetben az olasz szakvezetővel képzelik el a jövőt.

SZABÓT IS MEGKERESTÉK. A Komanda ukrán sportújságnak adott interjújában Szabó József, a Dinamo Kijev elnökhelyettese és játékos-megfigyelője elmondta, hogy december elején a Magyar Labdarúgó-szövetség részéről megkeresték, hogy elvállalná-e a szövetségi kapitányi posztot. A kijeviek és az ukrán válogatott egykori irányítója Budapesten is járt, meghallgatta a szövetség vezetőinek feltételeit, majd mikor döntésre került sor, „személyes okokra hivatkozva” nemet mondott.

JÓ AZ „ÖREG” SLAVIA. Tizennyolcadik alkalommal rendezték meg a Slavia–Sparta hagyományos szilveszteri futballrangadót, amelyen a piros-fehérek „öregjei” (35 év volt a alsó korhatár, de mindkét csapatban szerepelhetett egy-egy fiatalabb játékos) 8:4 arányban nyertek a bordók ellen. A kétszer 25 percig tartó meccsre 1800 néző volt kíváncsi. (SITA/MTI/NS)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?