Magyarország utolsó

A magyar férfi kézilabda-válogatott tegnap 27:19-re kikapott Portugáliától a norvégiai Posten-kupa 3. fordulójában, s ezzel az utolsó lett a csütörtökön kezdődő Eb-re készülő csapatok tornáján.
MAGYARORSZÁG–NORVÉGIA 29:35 (17:16).

A magyar férfi kézilabda-válogatott tegnap 27:19-re kikapott Portugáliától a norvégiai Posten-kupa 3. fordulójában, s ezzel az utolsó lett a csütörtökön kezdődő Eb-re készülő csapatok tornáján.

MAGYARORSZÁG–NORVÉGIA 29:35 (17:16). Az első félidőben Puljezevics negyven százalék felett védett, a magyarok pedig majdnem nyolcvan százalékos hatékonysággal (!) támadtak. Skaliczki László szövetségi kapitány: „Aki látta, le tudja vonni a következtetéseket. Nagy nyomás alatt játszottunk. Voltak idő?szakok, amikor kiválóan kézilabdáztunk, sokáig partiban marad?tunk.”

PORTUGÁLIA–MAGYARORSZÁG 27:19 (14:9). Hihetetlenül gyengén kezdett a magyar csapat, a portugálok 5:0-ra elhúztak rögtön az elején. Aztán időkérés után rövid ideig még megmaradt a különbség, majd az egyre gyorsabban, s pontosabban játszó Skaliczki-gárda feljött 9:8-ra. A szünet előtti szakaszban megint a rivális játszott jobban, védekezése remek volt. A hajrában a portugálok végleg megroppantották a gyenge napot kifogó riválist, már nem volt lehetőség a fordításra, vereségével a magyar csapat a negyedik helyen végzett.

Az állás: 1. Norvégia 4 pont/2 mérkőzés, 2. Izland 2/2 (59:55), 3. Portugália 2/3 (74:84), 4. Magyarország 2/3 (76:89).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?