Magyar Nagydíj – Nemzetközi sajtóvisszhang

Budapest |

<p>A nemzetközi sajtó szerint Lewis Hamilton Hungaroringen aratott győzelme meglepetés volt, s a Mercedes brit pilótája bajnokhoz illő teljesítménnyel lett első a vasárnapi Forma-1-es Magyar Nagydíjon.</p>

Több hétfői lap emlékeztetett arra is, hogy a szigetországi versenyző éppen azután aratta idei első sikerét, hogy a közelmúltban szakított popénekes barátnőjével, Nicole Scherzingerrel.     Nagy-Britannia:    ---------------    Daily Mail:"Lewis Hamilton összetört szívvel meseszerű győzelmet aratott Magyarországon. Ex-barátnőjét, Nicole Scherzingert siratta."     The Sun:"Ebben a sikerben még maga Hamilton sem bízott."     Independent:"Hamilton a csodában reménykedik. A győzelme gyerekjáték volt."     Telegraph:"Hamilton varázslatos futama. Niki Lauda szerint ez volt élete eddigi legjobb teljesítménye."     Németország:    -------------    Süddeutsche Zeitung:"Hamilton csillaga újra ragyog."     Stuttgarter Zeitung:"Lewis Hamilton ezüstös mestermunkája."        Stuttgarter Nachrichten:"Van aki forrón szereti - a Mercedes is. A Mercedes lett a Red Bull elsőszámú üldözője."     Spanyolország:    --------------    Marca:"Lewis kihegyezte a nyilát. Hamilton Magyarországon a hőség ellenére mindenkit legyőzött és jelezte, hogy versenyben van. Az ötödikként végzett Alonso már 39 ponttal van lemaradva Vetteltől."     El Mundo:"Lewis Hamilton első győzelmét aratta a Mercedesszel, új csapatával, s beszállt a vb-címért zajló harcba."     As:"Krízis a Ferrarinál: Hamilton nyert, Vettel harmadik, Alonso ötödik. Alonso autója ismét alulmaradt a Red Bull-lal, a Lotusszal és a Mercedesszal szemben. Egyre hangosabbak azok a híresztelések, melyek szerint a spanyol a Red Bullhoz távozik."     Mundo Deportivo:"A Mercedes meglepetést okozott. Alonso pedig szenvedett egy Ferrarival, amely kereste az elvesztett ritmust."     Franciaország:    ---------------    L'Equipe:"Hamilton, a csoda. Itt van, ott van, visszatért. Nemcsak az időmérőn, hanem az egész futamon bajnokhoz méltó produkcióval rukkolt elő."     Le Figaro:"A csoda neve Lewis Hamilton. A brit pilóta a Mercedes volánjánál minden előzetes várakozást átírt és uralta a Magyar Nagydíjat."     Libération:"Hamilton nyert Magyarországon. Úgy tűnik, hogy a brit nemcsak remek pilóta és figyelemreméltó gitáros, hanem nagyon jó pókerjátékos is."     Ausztria:    ---------    Kurier:"Meglepetés az első rajtkockából. Lewis Hamilton nyert Magyarországon, Räikkönen csökkentette hátrányát a nyári szünet előtt."     Svájc:    ------    Blick:"A szerelmi bánat ellenére megvan az első Ezüstnyíl-diadal. Ezzel a csapat és a riválisok is számoltak, de azzal nem, hogy Lewis Hamilton ilyen megfontolt győzelmet arat."     Neue Zürcher Zeitung:"A Forma-1 félidejében aratott diadal éppen a legjobb pillanatban jött a britnek. A mostani szezonban eddig háromszor indulhatott az első rajtkockából, de egyszer sem sikerült nyernie."     Tages-Anzeiger:"Hamilton már negyedszer nyert a Magyar Nagydíjon - először egy Mercedesszel."     Basler Zeitung:"Hamilton maradt Magyarország királya." 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?