Magyar foci kizárólag az M4 Sporton! Már ahol lehet majd fogni!

Budapest |

<p>Az OTP Bank Liga 2015/16-os szezonjának mérkőzéseit a hétvégén induló M4 Sporton láthatják a magyar futball szerelmesei &ndash; tájékoztatta lapunkat az MTVA.&nbsp;</p>

A legizgalmasabb mérkőzéseken kívül a heti összefoglaló műsort is a közmédia új sportcsatornáján követhetik figyelemmel. Az egy időben kezdődő mérkőzésekről a közmédia rádiós körkapcsolásban számol be. Ennek értelmében a hétvégén rajtoló bajnokság első fordulójában szombaton 18:00 órás kezdéssel az Újpest FC-Paksi FC, este 20.30-tól a Budapest Honvéd – Videoton, míg vasárnap 18:00 órától a Szombathelyi Haladás – Ferencváros mérkőzést közvetíti az M4 Sport. Korábban megkérdeztük a szlovákiai kábelszolgáltatókat, tervezik-e az új csatorna felvételét kínálatukba. A három legnagyobb szlovákiai szolgáltató, a UPC, a Telekom és a Digi viszont egyelőre nem tervezi besorolni az M4-et a kínálatába.  „Sajnáljuk, de jelenleg nem gondolkodunk az M4-es csatorna beillesztéséről” – fogalmazott a UPC ügyfélszolgálata.  A Telekomtól is hasonló válasz jött: „Nem tervezzük besorolni a programstruktúránkba az M4-et. Sajnos, nem illeszthetjük be az összes csatornát, és reméljük, hogy a jelenlegi kínálatunk is kielégítő a magyarul beszélő ügyfeleink számára. Kábeltévén 14, műholdon keresztül pedig 20 magyar csatornát kínálunk, ráadásul több nemzetközi csatornán hozzáférhető a magyar kommentár is.”  Egyedül a Digi TV-től érkezett nem teljesen elutasító válasz: „Sajnos, ezt a csatornát egyelőre nem terjesztjük, a jövőben azonban nem zárjuk ki ezt a lehetőséget.” A határtól nem túl messze található településeken DVB-T antennával vélhetően fogható lesz az M4, például Párkányban és Nagyfödémesen is bejön már az új sportcsatorna monoszkópja. (ujszo.com, bt)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?