Magyar és szlovák játékosok külföldön

Anglia: Leeds–Middlesbrough 0:3, Németh Szilárd (M) nem volt nevezve.
Törökország: Adanaspor–Istanbulspor 1:1, Ľ. Meszároš (A) a 45. percig, Ľalík (A) a 68. percig; Rizespor–Denizlispor 1:2, Kratochvíl (D) 90 perc, az 50.

Anglia: Leeds–Middlesbrough 0:3, Németh Szilárd (M) nem volt nevezve.

Törökország: Adanaspor–Istanbulspor 1:1, Ľ. Meszároš (A) a 45. percig, Ľalík (A) a 68. percig; Rizespor–Denizlispor 1:2, Kratochvíl (D) 90 perc, az 50. percben győztes gólt lőtt; Konyaspor–Elazigspor 2:0, König (E), Debnár (E) és Czinege (E) 90 percet.

Németország: Stuttgart–Rostock 2:0, Szabics (S) a 45. percig; Bremen–Hertha 4:0, Lisztes (B) 90 perc, Dárdai (H) a 46. perctől; Bochum–Wolfsburg 1:0, Karhan (W) a 85. percig; Köln–Mönchengaldbach 1:0, Demo (M) az 58. perctől. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?