Madár 11. mérkőzése

Budapest. Szombaton utazik az Egyesült Államokba Erdei Zsolt. A félnehézsúlyú profi ökölvívó június 29-én Atlantic Cityben bokszol a Vlagyimir Klicsko-Ray Mercer gálán, ellenfele Dan Sheenan.

Budapest. Szombaton utazik az Egyesült Államokba Erdei Zsolt. A félnehézsúlyú profi ökölvívó június 29-én Atlantic Cityben bokszol a Vlagyimir Klicsko-Ray Mercer gálán, ellenfele Dan Sheenan. Az amerikai nem nagy szám, 28 éves, nyolc meccset nyert eddig - hármat kiütéssel – és 17-et vesztett el, vagyis emlékversenyt biztosan nem rendeznek majd a tiszteletére, de Erdei – aki mind a tíz mérkőzését megnyerte, nyolcat kiütéssel – most az ilyen mérsékeltebb tudású ellenfelet is megbecsüli, hiszen nemrég még úgy volt, hogy csak az ősszel mérkőzhet legközelebb. Mert klubja, a hamburgi Universum éppen tévés partnert vált, így több tornát is kénytelen volt elhalasztani. Erdeinek ebben az évben még csak egy meccse volt, márciusban a második menetben kiütött egy amerikait, azóta vár, hátha beesik egy mérkőzés.

Ez az amerikai gála valóban beesett, Erdei nem számított rá, s amint megtudta – május végén -, beszüntette a nyaralást, rohant Hamburgba edzeni. „„zerencsére van egy jó edzőpartnerem, egy litván származású angol srác, aki szintén veretlen“ – mondta. „„obb vagyok nála, de igencsak oda kell figyelnem, mert ha egy pillanatra is elbambulok, rögtön kapok egyet.“ A június 29-ei mérkőzést nyolcmenetesre tervezik, nehéz megjósolni, végigmegy-e, mert Erdei nagyot tud ütni ugyan, de – mint mondta – Sheenan a videofelvételek szerint elég szívós, és a statisztikája is azt mutatja, hogy csak egyszer kapott ki technikai KO-val. (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?