Ma négykor Komárom-Gúta focimeccs

Komárom/Gúta |

<p>Közönségvonzó járási rangadó zajlik madélután (16.00) a komáromi futballpályán, ahol a hazaiak a tavasszal veretlenül menetelő gútaiakkal mérik össze tudásukat.</p>

Michal Tot védencei tavasszal eddig csupán egy győzelmet produkáltak. „Itt az ideje, hogy a rangadón igazoljuk, hogy nem felejtettünk el küzdeni, jól és eredményesen futballozni. Számunkra nagy motivációt jelent a Vág-partiak tavaszi veretlensége is. Ugyancsak illene visszavágni az őszi 1:3-as vereségért. Ellenfelünk otthonában ugyanis harmatgyenge teljesítményt nyújtottunk“ - gyakorolt önbírálatot, fogadkozott Michal Tot, a KFC edzője. Elmondása szerint végre a legerősebb összeállításban léphetnek pályára. „Podlucký eltiltása letelt, Dobrý pedig felépült sérüléséből. A deméndiek elleni meccsen csereként már szóhoz jutott, ezúttal már a kezdőcsapatban kap helyet. Sok nézőre, izgalmas és sportszerű légkörben zajló összecsapásra számítok. Szeretnénk győzelemmel kedveskedni drukkereinknek. A fiúknak elmondtam, csupán nagy odafigyeléssel, erőbedobássak és taktikai fegyelmezettséggel kényszeríthetjük térdre riválisunkat“ - fogalmazott a violák trénere.
Az ellenfelet edzőként tavasszal immár Polgár Artúr vezeti csatába, aki azt állítja, napjainkban öröm Gútán edzősködni. „Kiváló az összmunka a klubvezetők, játékosok és az edző között. Tisztségviselőink gondoskodása mindenre kiterjed, nekünk csupán a játékra kell összpontosítanunk. Sikeres téli felkészülést abszolváltunk. Már az előkészületi találkozókon mutatott játékunk is jelezte, tavasszal előrelépésre számíthatunk. Javunkra vált a radavai edzőtáborozás is, melynek során összekovácsolódott a kollektíva. Jó képességű, zömmel fiatal, sikerorientált labdarúgók alkotják a keretet“ - hangzott a szakvezető helyzetjelentése. Kiderült, Kiss és Zahorecz a hét elején beteget jelentett, kihagyta a gyakorlásokat. A rutinos Máté Zsolt izomhúzódással bajlódik, a kapus Maťašovský is fájdalmakra panaszkodik. Alighanem nélkülöznöm kell őket. A jelek szerint Mach sérülése a mai mérkőzésig rendbe jön. „A rangadó háromesélyes. Szeretnénk folytatni tavaszi sorozatunkat, jó teljesítménnyel pontot, pontokat zsákmányolni ellenfelünk pályáján“ - adta közre a szomszédvár képviselőinek szándékát stratégájuk, Polgár Artúr.

 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?