Ma este Zsolnán a Levszki Szófia

Zsolna |

<p>Csütörtök (azaz ma) este (19.30) a labdarúgó UEFA-kupa első fordulójának első mérkőzésén a zsolnai együttes a Levszki Szófiát látja vendégül. „Rendkívül erős csapata van a Levszkinek, amelyben öt bolgár válogatott mellett légiósok alkotják a kezdőcsapatot. Csak úgy lehetünk sikeresek, ha végig fegyelmezetten és hiba nélkül fogunk játszani. Sok függ attól, miként kezdjük a találkozót, egy gyors gól sokat segítene. Remélem, meglepjük az ellenfelet. Egyértelmű a célunk: győzelem kapott gól nélkül” – nyilatkozta Pavel Vrba, az MŠK cseh vezetőedzője.</p>

„Egyszerű a recept a bolgárokra, otthon nyernünk kell, aztán idegenben megismételni a bravúrt, s már ott is vagyunk a csoportkörben. Jó focisták alkotják a Levszki csapatát, személyesen ismerem a Szófiában légióskodó honfitársaimat” – hangsúlyozta a brazil Adauto.A Levszki játékosai tegnap este tartottak edzést. A szófiai gárda – jelenleg ötödik a bajnokságban – az elmúlt évek során kétszer találkozott szlovák ellenféllel, a 1997/98-as KEK-selejtezőben a kiesett a Slovannal szemben (1:1, 1:2), de 2006 februárjában az UEFA-kupa nyolcaddöntőjében kettős győzelemmel (1.0, 2.0) búcsúztatta az Artmediát. Kiss Dániel személyében szlovákiai kapusa van az együttesnek, de várhatóan nem a Slovantól vendégjátékosként érkezett taksonyi származású hálóőr, hanem Georgi Petkov védi majd a Levszki kapuját.
A zsolnaiak várható kezdőcsapata: D. Perniš–Pekarík, Vomáčka, Pečalka, Leitner (Tesák)–Štrba–Belák, Jež, Vladavic–Štyvar, Adauto. A találkozót élőben közvetíti az STV3. (sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?