London 2012 - Neymar elégedett az ezüstéremmel

Stockholm |

<p>Elégedett az ezüstéremmel Neymar, a brazil olimpiai válogatott támadója, aki múlt szombaton második helyen zárt csapatával a londoni ötkarikás labdarúgótornán.</p>

"Az élet megy tovább - mondta az előző év legszebb góljáért járó Puskás-díjat legutóbb elnyert 20 esztendős csatár. - Elégedett vagyok az olimpiai szereplésünkkel, ezüstérmet nyertünk. Boldog vagyok, hogy ott lehettem."

A története során öt futball-világbajnokságot nyert, a következő, 2014-es vb-nek otthont adó Brazília eddig még soha nem diadalmaskodott olimpián, a szurkolók és a sportági vezetők azt várták, hogy ezúttal győzni tud a Mano Menezes irányította gárda. A fináléban azonban Mexikó 2-1-re nyert, így a braziloknak meg kellett elégedniük az ezüsttel. A vereség óriási felháborodást váltott ki a dél-amerikai országban, sokan Menezes távozását követelik.

A londoni játékok előtt a Brazil Labdarúgó Szövetség (CBF) kilátásba helyezte, hogy a megfelelő eredmény elmaradása esetén fennáll a lehetősége a szövetségi edző elbocsátásának. Döntés azonban csak azután várható, hogy a brazilok hazatérnek Európából: a felnőtt válogatott ugyanis - melyet szintén Menezes vezet - szerda este Svédországban játszik barátságos felkészülési mérkőzést.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?