Lobanovszkijnak döntenie kell

Kijev. Grigorij Szurkisz, az Ukrán Labdarúgó Szövetség elnöke kizártnak tartja, hogy Valerij Lobanovszkij a jövőben is kettős feladatot lásson el. ĺgy a világhírű edzőnek választania kell a válogatott és a Dinamo Kijev kispadja között.

Kijev. Grigorij Szurkisz, az Ukrán Labdarúgó Szövetség elnöke kizártnak tartja, hogy Valerij Lobanovszkij a jövőben is kettős feladatot lásson el. ĺgy a világhírű edzőnek választania kell a válogatott és a Dinamo Kijev kispadja között. – Továbbra is százszázalékosan megbízunk benne, de a jövőben nem irányíthat egyszerre két csapatot – mondta Szurkisz, majd sokat sejtetően hozzátette: – A selejtező-sorozatot követően, még ebben az évben új szövetségi kapitánya lesz a válogatottnak, aki már csak ezt a munkát végezheti, nem lehet klubedző is. Valerij Lobanovszkij 1999 vége óta irányítja az ukrán csapatot, valamint a Dinamo Kijevet. Szurkisz mellett a szakértők többsége is úgy véli, hogy a vb pótselejtezőt követően klubját választja. Sevcsenkóék az 5. csoportban végeztek a 2. helyen a lengyelek mögött, így november 10-én és 14-én a németek ellen lépnek pályára a világbajnoki részvételért. (m)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?