Lévaiak Malájziában

Léva. Temérdek kérdő- és felkiáltójellel szembesültek január elején a lévai futballvezetők. Történt ugyanis, hogy a III.

Léva. Temérdek kérdő- és felkiáltójellel szembesültek január elején a lévai futballvezetők. Történt ugyanis, hogy a III. liga nyugati csoportjának élvonalához tartozó klub három meghatározó egyénisége, Anton Kubala, Vidra és Chmelo a bizonytalanság helyett inkább az anyagi haszonnal kecsegtető légióséletet választotta, s Malajziába szerződött. Egyébként a nyolc főt számláló szlovák különítménnyel tartott a mocsonoki ŠK két futballistája, Erik Palic és Horváth Péter is. Az említett játékosok malájföldi túráját paradox módon Miroslav Božík, a lévai futballklub volt vezetője szervezte meg... „Kisebbfajta sokkot okozott, amikor az említett játékosok eljöttek, hogy elköszönjenek tőlünk. Szinte minden átigazolási időszakban azt tapasztaljuk, hogy magukat játékosügynököknek tituláló, saját zsebükre dolgozó menedzserek élős-ködnek rajtunk. Olyanok, akik szakvezetőink sok éves munkájából profitálnak” – kesergett Eugen Černák, a lévai Slovan menedzsere. A jelek szerint a távozók átigazolásából csupán a közvetítő húz hasznot, a klub pedig hoppon marad. Úgy hírlik, A Kubalának honi kérője (Dukla B. Bystrica) is akadt. Ugyancsak a veszteséglistán olvashatjuk a tapasztalt Havran nevét is, aki az év elején az V. ligás mocsonokiakhoz távozott. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?