Lesz-e illésházai dupla?

Szenc/Illésháza/Jányok. Vasárnap (14.00) az illésházaiak ismét megnyerhetik a téli kupasorozatot, ezúttal Pozsonyban, a ligetfalui pályán.Nem sok hiányzott ahhoz, hogy a felső-csallóközi csapatok játsszák a döntőt a Pozsonyi Futballszövetség (BFZ) szervezésében zajló Téli Kupa idei kiírásában.

Szenc/Illésháza/Jányok. Vasárnap (14.00) az illésházaiak ismét megnyerhetik a téli kupasorozatot, ezúttal Pozsonyban, a ligetfalui pályán.

Nem sok hiányzott ahhoz, hogy a felső-csallóközi csapatok játsszák a döntőt a Pozsonyi Futballszövetség (BFZ) szervezésében zajló Téli Kupa idei kiírásában. Az elődöntőben ugyanis a nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportjában listavezető illésházaiak és a tabella hatodik lépcsőfokán telelő jányokiak jó eséllyel pályáztak a finálés szereplésre. A Szenci Nemzeti Edzőközpont műfüves pályáján azonban a jányokiaknak nem termett babér: rendes játékidőben 2:2-re végeztek a dunahidasiakkal (Most p/B.), akik büntetőkkel kerültek a döntőbe. „Akár finalisták is lehettünk volna, de legyőzöttként sem szomorkodunk. A tornán, mely a tavaszi idényre való felkészülést szolgálta, jó talajú pályán hat meccset játszottunk. Rendes játékidőben egyszer sem vesztettünk. Az elődöntőben kissé visszafogottan fociztak a fiúk. A kispadról nekem úgy tűnt, hogy fáradtak voltak. Kétszer is vezettünk, de az ellenfél kétszer egyenlített. Sorsdöntő momentum volt Burda elpuskázott ziccere, aki 1:0-s vezetésünknél az ötösről nem fejelt a hálóba. Két labdavesztésünkből húzott hasznot az ellenfél” – kommentálta az elődöntőt Lyžica Gábor, a jányokiak trénere.

Az illésházaiak ismét taroltak, 10:0-ra verték a Borinka csapatát. A győztesek mezében mesterlövészük, Anton Barčák ötször rezegtette meg az ellenfél hálóját, Marič László pedig triplázott. Az idei kupasorozatban kapusuk hat meccsen nem kapott gólt (!). „Nem is lehet más a célunk, mint az újabb diadal. A Téli Kupa idei kiírásában csupán egyszer remiztünk, a jányokiak elleni meccsen gólképtelenek voltunk. A többi találkozón játékosaink nem fukarkodtak a találatokkal. Ami a vasárnapi döntőt illeti, Paštrnák betegség miatt szorul kényszerpihenőre, kérdéses a bokasérüléssel bajlódó Mészáros bevetése. Szurkolóink támogatására is számítunk, ugyanis sokan jelezték, hogy ott lesznek a lelátón. Akár kettős illésházai diadal is a tornakrónikába kerülhet. A felnőttek fináléját megelőző ifik kupadöntőjében is érdekeltek vagyunk. A IV. ligás csapatunk a Malacky együttesével csatázik a serlegért” – latolgatta az esélyeket Lelkes Tibor, az illésházaiak klubelnöke.

Az elődöntő eredményei a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?