Legalább 144 ezer euró a kassai futballklub tartozása

Kassa |

<div>Szerdán véget értek a küzdelmek a II. labdarúgóliga felsőházában, de még egyáltalán nem biztos, hogy az élen végző kassai VSS az élvonalban szerepelhet.&nbsp;</div>

A sportnapilap információi szerint a keleti klub adósságai legalább 144 ezer eurót tesznek ki. Az élvonalbeli licenc megszerzéséhez a kassaiaknak június 20-ig igazolniuk kell, hogy nincsenek adósságaik egykori edzőikkel, játékosaikkal, alkalmazottaikkal, valamint a szociális biztosítóval és az adóhivatallal szemben sem. A Šport úgy tudja, hogy Juraj Hovančíknak 21 ezer, Mojmír Trebuňáknak 6000, Ľubomír Korijkovnak 7000, Kamil Karašnak 5000, Boris Gállnak 11 ezer, Martin Bukatának 15 ezer euróval tartozik a klub. Nagyok az elmaradások az edzőkkel szemben is: Jozef Vukušič és asszisztense, Ivan Lapšanský 14 ezer, Marek Fabuľa 15 ezer, Jaroslav Galko pedig 10 ezer euróra vár.  Nincs még rendezve a 2014 októberében távozott tréner, Radoslav Látal ügye sem, a cseh szakembernek 18 ezer euróval, asszisztensének, Jiří Neceknek 9 ezer euróval tartozik a VSS. Három légiós – a szerb Ivan Djokovics (17 ezer euró) és Miloje Prekovics (26 ezer euró), valamint a görög Joanisz Afoxenidisz (4200 euró) – ügye már a FIFA fegyelmi bizottsága elé került. A kassai klub azt állítja, Djokovicsnak már kétszer elküldte a pénzt, bár a második átutalás visszajött, mert tényleg egy már nem élő számlára küldték, ahogy a játékos állította. Blažej Podolák, a VSS elnöke most a Športnak azt mondta, Djokovicsnak harmadszor is elküldték a pénzt, és a másik két játékosnak járó összeg is el van készítve. (šport)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?