Lecserélhetik az autót

London. – Elképzelhető, hogy Eddie Irvine melbourne-i 4. helye ellenére a jövő vasárnapi Forma–1-es Malajziai Nagydíj lesz a búcsúversenye a Jaguar-csapat 2002-es autójának.

London. – Elképzelhető, hogy Eddie Irvine melbourne-i 4. helye ellenére a jövő vasárnapi Forma–1-es Malajziai Nagydíj lesz a búcsúversenye a Jaguar-csapat 2002-es autójának. A január 4-én bemutatott R3-as nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, néhány héttel ezelőtt újra kellett tervezni a vezetőszárnyát, s többek között emiatt is menesztették Steve Nichols technikai igazgatót.

Malajziában még az R3-t használjuk, Melbourne-ből egyenesen Szepangba szállítottuk. Azt viszont még nem tudjuk, hogy mi lesz a második futam után, de jelenleg is azt tanulmányozzuk, miként lehetne javítani az idei autón – mondta Nav Sidhu csapatszóvivő. – Ha kiderül, hogy nem tudjuk eredményesebbé tenni az új modellt, akkor valószínűleg a tavalyi autó mellett döntünk.

Eddie Irvine melbourne-i kiváló eredményét sokan annak tulajdonították, hogy a rajtbaleset után nyolc pilóta kiesett, s végül tizennégyen nem értek célba. A szombati időmérő edzésen az 19., míg csapattársa, a spanyol Pedro de la Rosa 20. lett.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?