Leclerc megkapta a Ferraritól a 2019-es futamgyőztes autóját

Charles Leclerc tasr

Megkapta azt a Forma-1-es versenyautót a Ferraritól Charles Leclerc, amellyel 2019-ben megnyerte a Belga és az Olasz Nagydíjat.

A 23 éves monacói versenyző pénteken az Instagram-oldalára töltött fel képeket, melyek a Ferrari SF90-est ábrázolják előbb egy szállító kamionban, majd Leclerc házában.

"Valami különleges érkezett ma haza" - írta a poszthoz, melyre a Ferrari így válaszolt: "reméljük, örülsz neki!"

Leclerc az eddigi pályafutása során két futamot nyert az F1-ben, mindkettőt 2019-ben a Ferrarival. A monzai diadala az istálló első győzelme volt 2010 óta a legendás olasz pályán.

Leclerc 2019 óta versenyez a Ferrarinál, és abban az évben sokkal jobb teljesítményt nyújtott, mint akkori csapattársa, a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel. Tavaly a Ferrari története egyik legeredménytelenebb idényét futotta, Vettel az esztendő végén az Aston Martinhoz igazolt, Leclerc új márkatársa pedig a spanyol Carlos Sainz Jr. lett.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?