Sport

Lányokat is futtatott az amerikaifutball-klub milliárdos elnöke

Florida | Prostitúció támogatása miatt vádat emeltek Robert Kraft, a profi amerikaifutball-ligában címvédő New England Patriots tulajdonosa ellen.
MTI

2019. február 23. 13:39

Robert Kraft (TASR/AP-felvétel)

A 77 éves bostoni milliárdos ellen egy floridai tengerparti városban, Jupiterben emberkereskedelem és prostitúció ügyében folytatott hosszas nyomozás után emeltek vádat, valamint több mint két tucat ember ellen. Közülük 25 gyanúsítottat letartóztattak, így annak a masszázs-szalonnak a két tulajdonosát is, ahol a prostituáltak hálózatát működtették.
A hatóságok bizonyító erejű videófelvételeket mutattak be minden egyes gyanúsítottról, köztük volt Kraft is.

Daniel Kerr jupiteri rendőrfőnök bejelentette azt is, hogy a hónapokig tartó nyomozás után a rendőrség tíz masszázs-szalont zárt be emberkereskedelem és prostitúció miatt.

Robert Kraft és a New England Patriots szóvivője, Aaron Salkin közleményt adott ki.
„Határozottan cáfoljuk, hogy Kraft úr bármiféle törvényellenes cselekedetben vett volna részt. Mivel folyamatban lévő jogi ügyről van szó, a továbbiakban elzárkózunk a kommentároktól” - olvasható a kommünikében.

Kraft 25 éve 172 millió dollárért vásárolta meg a Patriotst, amely az NFL legsikeresebb csapatainak egyike lett. Tízszer került a döntőbe és hatszor meg is nyerte. Az idei, február elején tartott Super Bowlon is a Patriots győzött.

A csapat mai értékét 4 milliárd dollárra becsülik, elsősorban a támadók vezérének, Tom Bradynek köszönhetően.
 

Az amerikaifutball világában Kraftot a legbefolyásosabb tulajdonosként tartják számon. Bár vállaltan a Demokrata Párt híve, jó barátja és támogatója Donald Trump republikánus elnöknek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Harabinnak és Kotlebának való déli, magyarlakta vidék

Klampár: „Eltiltásaim miatt sok érmet kivettek a zsebünkből”

Čaputová lemondott a Progresszív Szlovákia alelnöki posztjáról

Kiskát kihallgatta a NAKA

A beteg is felelős a kezelés hatásáért

Hihetetlen indok miatt pereli a DC Comics a Valenciát

Legfrissebb galériák
Olvasta már?