Lancz fejesgólja döntött

Vágsellye |

<p> A liptószentmiklósiak ellen megszakadt a vágsellyeiek kudarcsorozata, négy vereség után 2:1-re nyertek.</p>

Négyszáztizenegy perc után ért véget a mátyusföldiek gólböjtje: Cíferský ívelése után a Slovanból lízingelt Peťovský erőszakosan megnyert egy légi csatát Vreštiak kapussal szemben, és közelről a hálóba lőtt. Hiába reklamált az újonc kapusa (több bravúros védést is bemutatott), aki valószínűleg elfelejtette, hogy ötösön kívül történt az ütközés. Nem sokat kellett várni az egyenlítésre, gyors kontra végén a remekül játszó Bella Tomkót szöktette, aki 17 méterről a bal alsó sarokba lőtt. A vendéglátók dicséretére válik, hogy a bekapott gól után sem estek pánikba, s Zajac szögletrúgását követően a tapasztalt Lancz közelről a kapuba fejelt, s ezzel eldöntötte meccs sorsát. Ezután mindkét oldalon akadtak lehetőségek, a legnagyobbat a csereként beállt Dékány puskázta el, amikor senkitől sem zavartatva a kapu fölé bombázott.
„Mindenképpen nyerni akartunk, épp ideje, hogy elkezdtük a pontok gyűjtését. Ha csatáraink higgadtabbak, jóval simábban győzünk” – értékelt Martin Babinec,amátyusföldiekmásodedzője.
Meglepően nyilatkozott Ladislav Totkovič, a vendégek mestere – korábban Vágsellyén is tevékenykedett – a meccs utáni sajtótájékoztatón: „Amit láttam, azt nem lehet objektíven értékelni, amit mondani akarnék, arról pedig a szövetség előírásai miatt nem beszélhetek (az edzők nem bírálhatják a bírókat)…” Ezután pedig angolosan távozott, meg sem várta Babinec szavait. Totkovič a játékvezetőt okolja a vereségért: „Hihetetlen, hogy ilyen gólt megadtak, hiszen Peťovský egyszerűen letarolta a kapusunkat…”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?